En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Müstamel örgülarda ve yangın merdiveni düzlükı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı sinei veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Alelumum metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İvarlık edildikleri malzemelerin eksiksiz diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Binalarda muayyen standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bütün aşamaların sevap bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu yazanak kırmızıınması sağlanır.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde baskın ve yer sarsıntısı kabilinden gayrı doğal afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla inceden inceye korunmalıdır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve lazım yangına dayanıklılık dereceleri dahil başlamak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları üzere yapı eminği niyetının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına tuzakınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilgili yasa düzenlemeleri Yangın kapısı istanbul kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz aldatmaınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çallıkışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla akım etmesi ve muktezi çkırmızıışmaların da buna için kuruluşlması gerekmektedir.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal etmek ve montajını akdetmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Report this wiki page